Hallo! Goed je hier te zien!

Mijn naam is Cho. Ik ben jouw Chief Happiness Officer. Mooie titel, hè? Daar word ik blij van! Maar ik word nog gelukkiger als jij blij bent. Met je werkzaamheden. Met je team. Met je arbeidsvoorwaarden. En ga zo maar door.

Ik doe alles om te zorgen dat jij lekker kunt werken. Zonder dat je afgeleid wordt door ongezellig gedoe als onzekerheden over je toekomst in het bedrijf, onhandige voorzieningen en slechte communicatie bijvoorbeeld. Maar met persoonlijke aandacht. Misschien wel op je verjaardag.

Vinger aan de pols

Het is niet altijd eenvoudig om precies aan te geven waarom het ene project je gemakkelijker afgaat dan het andere. Of waarom je in het ene team beter functioneert dan in het andere. Of waar je blij van wordt in het algemeen. Samen zoeken we uit wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen presteren. Op een manier dat jij er ook van geniet.

Wat doe ik om jou gelukkig te maken?

 • Ik vraag je af en toe naar je gezondheid, want je mentale en je fysieke toestand beïnvloeden de resultaten op je werk en andersom.
 • Ik help je de balans tussen werk en privé in de gaten te houden.
 • Ik help je uitdagingen op te zoeken en aan te gaan, zodat je professionele ontwikkeling blijft bewegen.
 • Ik zorg ervoor dat je je ook nieuwe taken snel eigen kunt maken.
 • Ik houd het gesprek over jouw inbreng en de waardering voor je werk open en eerlijk.

Om plezierig te kunnen werken, moet je je goed kunnen concentreren en moet je je gesteund voelen door jouw team en je managers. Ik wil dat je vaak met een glimlach op je gezicht naar huis gaat ‘s avonds.

Die glimlach blijft langer zitten als je je prettig voelt in de organisatie. Dat – en meer – houd ik dus allemaal voor jou én met jou in de gaten!

Persoonlijk

Misschien is het allerbelangrijkste wel de onderlinge communicatie. Voel je je gewaardeerd? Kun je alles zeggen? Is er ruimte voor jouw ideeën? En niet onbelangrijk: voel je je vrij genoeg om af en toe even lekker gek te doen? Om te ontspannen met je collega’s? Ik hoop het! En zo niet, dan doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat ook jij een Happiness Officer wordt! Daar word ik namelijk weer blij van…

Ik spreek je gauw!

Kennismaken

Basis

250,-Per maand
 • Tot 50 medewerkers
 • PS Teams platform
 • MS teams dashboard
 • Lily & Tessa PS experts
 • Maandelijkse up dates
 • Helpdesk support
 • Standaard applicatie
 • Data op NL bodem

Standaard

475,-Per maand
 • tot 100 medewerkers
 • PS Teams Platform
 • Eigen dashboard indiv en org
 • PS experts community max 10
 • Maandelijkse up dates
 • Helpdesksupport
 • Custom applicatie mogelijk
 • 1 jaarlijks evaluatie & data interpretatie
 • Business analyse
 • Team adoptie training
 • Data op NL bodem

Premium

xNeem contact op voor maatwerk
 • 100+ medewerkers
 • PS Teams Platform
 • Eigen dashboard indiv en org
 • PS Bots community onbeperkt
 • Maandelijkse up dates
 • Helpdesksupport
 • Meertalig beschikbaar
 • Koppeling personeelssyteem
 • Eigen applicatie
 • Business & prestatie analyse
 • 2 jaarlijks evaluatie & data interpretatie
 • Team adoptie training
 • Business coaching
 • Transitie consultancy – coaching teams
 • Monitoren output
 • Data op NL bodem