Hé! Felix hier.

Ik ben student, net als jij waarschijnlijk. Wat ik vroeger vervelend vond, zie ik nu als kans. Ik ben nooit uitgeleerd. Jij wel? Er is zoveel te ontdekken en er zijn nog zoveel vaardigheden die ik verder wil ontwikkelen. Zolang ik kan wil ik blijven groeien. Ik wil nieuwe dingen leren en zo steeds beter worden in mijn werk. Wie weet waar ik ooit eindig?

En jij? Hoe zie jij jouw leven als werknemer voor je? Ben je tevreden waar je nu bent? Ambieer je een andere functie (oké, over een paar jaar misschien)? Wat heb jij nodig om te werken én te leren? Ik help je dergelijke vragen te beantwoorden!

Hulp waar en wanneer dat nodig is

Een studie vraagt veel van je. Het is dus van belang dat je – letterlijk en figuurlijk – lekker in je vel zit. Kamp je met iets dat dat in de weg staat? Na slechts een paar muisklikken regel ik direct hulp voor je, zodat je nooit alleen vecht tegen depressie, angst, drugs of pesten bijvoorbeeld!

Om te voorkomen dat jij in een ernstige situatie terechtkomt, stel ik je geregeld vragen over je gevoel en over je studie. Met jouw antwoorden draag je direct bij aan een prettiger en een beter studieaanbod en -klimaat! Hoe cool is dat?

Taxiservice

Als digitale student weet ik precies waar jij de informatie vindt die je nu nodig hebt. Stel me een vraag en ik breng je naar de juiste persoon. Als een soort taxidienst, maar dan online.

 • Heb je vragen over je huiswerk, je voortgang of wil je praten over een bepaalde gebeurtenis thuis of tijdens de studie? Ik breng je direct naar de juiste docent, je mentor, de administratie of het zorgteam bijvoorbeeld.
 • Wil je weten hoe je alle praktische zaken rond je in- of uitschrijving regelt?
 • Heb je vragen over het financiële gedeelte van je studie?
 • Loop je vast en weet je even niet wat je kunt doen?
 • Heb je ideeën die het onderwijs nog beter kunnen maken?
 • Dragen de medewerkers en de locaties bij aan een goede studieomgeving volgens jou?

Kortom: voel je je gezien en gehoord? Krijg je de ruimte om de beste studie op het beste moment op de beste manier te volgen? Als het aan mij ligt wel!

Dus: DM me!

Adiós, Felix

Kennismaken

Basis

250,-Per maand
 • Tot 50 medewerkers
 • PS Teams platform
 • MS teams dashboard
 • Lily & Tessa PS experts
 • Maandelijkse up dates
 • Helpdesk support
 • Standaard applicatie
 • Data op NL bodem

Standaard

475,-Per maand
 • tot 100 medewerkers
 • PS Teams Platform
 • Eigen dashboard indiv en org
 • PS experts community max 10
 • Maandelijkse up dates
 • Helpdesksupport
 • Custom applicatie mogelijk
 • 1 jaarlijks evaluatie & data interpretatie
 • Business analyse
 • Team adoptie training
 • Data op NL bodem

Premium

xNeem contact op voor maatwerk
 • 100+ medewerkers
 • PS Teams Platform
 • Eigen dashboard indiv en org
 • PS Bots community onbeperkt
 • Maandelijkse up dates
 • Helpdesksupport
 • Meertalig beschikbaar
 • Koppeling personeelssyteem
 • Eigen applicatie
 • Business & prestatie analyse
 • 2 jaarlijks evaluatie & data interpretatie
 • Team adoptie training
 • Business coaching
 • Transitie consultancy – coaching teams
 • Monitoren output
 • Data op NL bodem