Ons verhaal…..

Missie

Wij helpen organisaties en medewerkers meer rendement te halen uit samen werken, leren & ontwikkelen!

Visie

Door het motiveren en inspireren van organisaties en haar medewerkers om nieuwe vormen van samen werken, communiceren, leren, persoonlijke- en talent ontwikkeling in combinatie met  gerichte werkondersteuning te gaan toepassen willen wij een voortrekkersrol vervullen in het kader van Performancesupport voor medewerkers, studenten, & (young-) professionals.

Deze nieuwe manier van (hybride-) werken stelt ons in staat andere en nieuwe keuzes te maken die onze gezondheid, productiviteit en innovatiekracht de aankomende jaren gaan bepalen.

Lange termijn ambitie

Wij willen ervoor zorgen dat iedereen zich comfortabel gaat voelen in een nieuw ecosysteem waarin juist door meer ruimte te creëren voor de ontwikkeling van het individu, het collectief beter gaat functioneren. Dit doen wij onder meer door medewerkers al vroeg hun eigen digitale portfolio te laten opbouwen  die als continue factor in alle leer-, werk- en ervarings-/ levensfasen c.q. omstandigheden kostbare informatie verzamelt, opslaat, deelt en beschikbaar maakt voor gebruik naar en met belangrijke relaties in je (werkende-) leven.

ROI

De samenwerking met PS zorgt ervoor dat de mensen met wie wij werken beter worden in hun communicatie, effectiever worden in hun samenwerking, krachtiger leiderschap tonen, meer impact maken (met hun voorbeeld gedrag) op de werkvloer en het rendement van hun acties belangrijk verhogen zodat dit meetbaar bijdraagt aan de ambities en organisatiedoelstellingen.

01

Richt je op waar je goed in bent

De wereld verandert continu. We moeten ons als mens en als bedrijf dus steeds aanpassen aan Het Nieuwe Normaal. Actueel blijven, vernieuwingen doorvoeren en een leven lang leren vragen lef van de beleidsmakers. Maar met lef alleen ben je er nog niet.

Structurele veranderingen, verbeteringen het liefst, moeten op betrouwbare gegevens gestoeld zijn. Zowel het bedrijf als de output van alle data moet flexibel genoeg zijn om steeds maar weer op de beste manier in te kunnen spelen op de vraag van vandaag. En dat alles zonder het persoonlijke contact met elkaar te verliezen. Ook klanten stellen tegenwoordig andere eisen aan diensten en producten dan een decennium geleden. Medewerkers werken steeds vaker thuis. We moeten verduurzamen. Hoe breng je al die uiteenlopende wensen samen in een gezond bedrijf?

Wij maken alle technische ontwikkelingen begrijpelijk en alle verzamelede data inzichtelijk en behapbaar. Zo kunnen jullie je richten op jullie specialiteit. Ieder met zijn eigen talenten en ervaring. Samen sterk genoeg om elke verandering breed te omarmen.

Meet the team

02

Performance Support

Met ons Performance Support Systeem blijf je bij de tijd. Door tijdens het werk informatie overdracht en ontwikkeling te blijven faciliteren, zorg je ervoor dat nieuwe vaardigheden en kennis ook daadwerkelijk inslijpen en volledig benut worden. Als je tijdens het werk met een uitdaging geconfronteerd wordt bijvoorbeeld, wil je precies de juiste informatie om effectief te kunnen reageren op die specifieke situatie. Niet meer, niet minder. Niet later een keer, maar nu.

Performance Support zorgt ook voor coaches en mentors voor het management en de medewerkers op de werkvloer. Business coaches helpen met alles wat nodig is om het bedrijf toekomstbestendig te maken. Persoonlijke coaches helpen bijvoorbeeld bij uitval door ziekte, bore- en burn-out en onzekerheid door uitdagingen op privé- of werkgebied het hoofd te bieden door echte aandacht en ondersteuning op momenten dat het jullie schikt.

En zo wordt het een stuk eenvoudiger om de bedrijfsstrategie op de huidige markt aan te passen. Steeds maar weer. Wat er ook gebeurt in de wereld.

03

Alles is teamwerk

Ons Performance Support Systeem is een multifunctionele werk- en leeromgeving met 24/7 ondersteuning. 

Belangrijk in ons systeem zijn onze volledig geïntegreerde (en eventueel voor jouw bedrijf op maat gemaakte Bots). Zij leiden iedereen naar de juiste informatie en geven binnen 10 seconden feedback van gebruikers. Sneller en efficiënter kan haast niet!

Op je persoonlijke dashboard zie je de door jou meest gebruikte functies en relevante data terug.

Performance Support geeft jouw productiviteit zo een enorme boost! Je kunt flexibel, snel en veilig samenwerken, communiceren, documenten delen, vergaderen en leren met en van elkaar. En alles is handig geconcentreerd in één virtuele werkplek.