“When a flower doesn’t bloom you fix the environment in which it grows, not the flower”

-Alexander den Heijer-

Support

Veel gestelde vragen

Het PS team heeft een aantal pragmatische en ervaren experts om u direct te helpen met uw problemen en uitdagingen waar u zich mee geconfronteerd ziet, bel ons voor het maken van een afspraak en kijk wat we voor u kunnen doen…

Vanzelfsprekend is er een overlap met data informatie uit uw eigen IT systemen, PS gebruikt een deel daarvan in combinatie met extra vergaarde data binnen de Microsoft Teams omgeving om u te ondersteunen in uw bedrijfsvoering. Onze dienstverlening gaat echter verder waar de gemiddelde data- dienstverlening ophoudt. Wij concentreren ons op het optimaal effectief toepassen van verzamelde data door directe transitie naar de dagelijkse praktijk voor u.

Nee. de bots van PS zijn 100% compatibel met de Microsoft 365 / Teams toepassingen en blinken uit in gebruikersvriendelijkheid! De meeste handelingen wijzen zich vanzelf, gemiddeld duurt een actiemoment niet meer dan aantal seconden, voor de gebruiker, voor een team, de organisatie en voor klanten. Voor vragen die er toch nog zijn staat ons supportteam stand by.

(near-) real time informatie door middel van feedback en feedforward van jouw klant, medewerkers m/v en de organisatie geeft je de mogelijkheid razendsnel te schakelen en in te spelen op marktveranderingen, klantbehoeften, ondersteuning van personeel en de interpretatie van (big)data voor bijvoorbeeld bedrijf strategische beslissingen. Kortom maximaal te profiteren van beschikbare data (kennis)

Goed, een jaarlijks terugkerende functionerings- en beoordelings gesprek waarin voornamelijk wordt terug gekeken is eigenlijk niet meer nodig, u ziet de (near-) real time “performance” op afroep. Sneller bijsturen, hulp bieden en vooruit kijken is de nieuwe manier van effectief prestatie management.

Vul ons contact formulier in en wij maken een inschatting van het te verwachten rendement. Gemiddeld genomen is de investering in PS op jaarbasis goedkoper dan de reguliere (formele) trainingen, coaching, individuele gesprekken, HRM inzet en het uitvoeren en opvolgen van een adequaat functionering- en beoordelingssytematiek……tel uit je winst!

U krijgt informatie te laat, heeft geen of weinig betekenisvolle inzicht in verzamelde data en uw medewerkers horen pas iets van uw klant nadat het contact geëindigd is in de regel of als er iets fout gaat…..PS anticipeert op deze situaties en voorziet u realtime van stuurgegevens, niet achteraf maar op het moment dat er toe doet zodat u tijdig of misschien zelfs voordat een van de voorbeelden zich aandient adequaat kunt reageren.

PS is goed compatibel met uw eigen systemen, er is geen noodzaak uw reeds bestaande dataverkeer te reorganiseren, wij sluiten simpelweg aan en structureren de datastroom voor u in 1 overzichtelijk dashboard.

Je hebt je eigen server, de data wordt veilig en volgens de laatste privacy wetgeving – eisen (op NL bodem) opgeslagen. De veiligheidsrisico’s zijn sowieso lager dan gemiddeld omdat PS in principe alleen die informatie onttrekt aan bestaande IT-systemen die niet (direct-) herleidbaar is/ zijn naar individuele klanten/ gebruikers. Ook is de dataopbouw voor  medewerkers en de organisatie afgeschermd door maximale encryptie, VPN corridors, SSL certificaten en wij sluiten een contract af voor iedere klant voor 24/7 monitoring op onvolkomenheden, aanvallen, uitval, storingen e.d.

Wij opereren en voldoen respectievelijk volgens en aan de richtlijnen/ criteria van de General Data Protection Regulation (GDPR) welke van kracht is sinds 25 mei 2018. Deze Europese richtlijn vervangt De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Verder maken we gebruik van beproefde IT platforms zoals Microsoft teams.

Veel gewaardeerde collega’s zijn gespecialiseerd in een element binnen het data management werkveld. PS combineert zachte details met harde data uit uw eigen systemen en combineert dit met (near-) real time informatie- feedback en feed forward van bijvoorbeeld uw klant en/of medewerker m/v. Zij doet dit op een maatwerk communicatie-. leer-, en werk platform speciaal voor jou ingericht. PS heeft de filosofie dat de onderlinge samenhang tussen klant, medewerker m/v & organisatie van essentieel belang is voor het creëren van zuivere data/ informatie, immers de context bepaald is veel gevallen de werkelijke waarde…

PS heeft de mean, lean en easy strategie hoog in het vaandel staan. Zij laat alleen die gegevens zien die relevant zijn voor Performance management gerelateerde activiteiten, bij jouw klant, bij het personeel en voor de organisatie. Zij fungeert als het ware als een trechter voor de eindeloze datastroom en combineert ook nog eens subjectieve en objectieve stuurgegevens waardoor een totaalbeeld ontstaat.

PS oordeelt niet maar signaleert, suggereert, zet aan tot actie, creëert overzicht, faciliteert een veilige omgeving voor adequate communicatie tussen klant, medewerker m/v en organisatie. Verder focused zij zich op individuele ontwikkeling en tastbaar resultaat.

Klant focus geldt voor iedereen in de organisatie. Tevreden klanten zeggen niet zoveel, enthousiaste klanten des te meer…Een echte ambassadeur is de klant die consequent boven verwachting wordt bediend en daardoor enthousiast wordt.

Een perfect werkend signaalsysteem is daarvoor de onmisbaar. Willen we de mooiste statistieken leveren? Nee, als u iedere maand een 20 pagina tellend rapport wenst, bent u bij ons aan het verkeerde adres; wij geloven in informatie waar het werkelijk om draait en welke direct toepasbaar is in uw dagelijkse praktijk…

Technische informatie

Wat is Microsoft Teams?

Hoe werkt Teams…

Interactieve Powerpoint

Powerpoint

Wilt u meer Performance?

Ook PS impact creëren binnen uw organisatie?

Neem contact ons en maak een afspraak voor een kop koffie!

Neem contact op