Performance Support Team

Het gaat er eigenlijk niet om wie we zijn, onze acties definiëren ons…

Roland

Founder

Founder van de PS filosofie, samen met Diederik het hart van ” de zaak” doener in denkende vorm. Dromer soms ook, filosoof en sterke aanhanger van de wereldberoemde GBV-methode. Legio paradoxen en het dualisme vertegenwoordigt in een niet-aflatende drive en een diepgewortelde wens zingeving toe te willen voegen op een vooral praktische en effectieve wijze. Wars van zaken die er niet toe doen….

Bezig met het creëren van een hulpmiddel wat het verschil maakt,  werken en leren met elkaar verbindt in de dagelijkse praktijk nu en in de toekomst, impactvol en een echte changemaker.

Diederik Wennekes

Program & product manager, COAT ( Chief of all tech) en IT innovator in 1.

Hij heeft 17 jaar ervaring in de IT, van Linux engineer tot IT innovator maar is bovenal ook ondernemer. Wat krijg je als een Linux nerd zich ook specialiseert in ondernemerschap en daar een sausje van sociale skills overheen doet?

500 goede ideeën per dag met een solide technische uitwerking voor opensource prijzen in het belang van de eindgebruiker uitgelegd op een voor normale stervelingen begrijpelijke manier…..

Zijn “geheim” om mensen om hem heen enthousiast te krijgen, te houden en warm te krijgen als ambassadeur voor zijn filosofie, te weten; – alles wat een output kan genereren zou geanalyseerd en gemonitord moeten (kunnen) worden- is eenvoudig, “just keep it simple!

Wilt u meer Performance?

Ook PS impact creëren binnen uw organisatie?

Neem contact ons en maak een afspraak voor een kop koffie!

Neem contact op