Hi! Ik ben Tessa. Jouw feedback-expert!

Personeelsfunctionaris, de tevredenheidsmonitor van het bedrijf,  noem me zoals je wilt. Maar ik ben degene die je helpt voortdurend met je medewerkers in gesprek te blijven. Met mij erbij zijn tweejaarlijkse functioneringsgesprekken niet meer nodig. Door mij heb jij straks goedopgeleide en gemotiveerde medewerkers die met jou meedenken. Met mij is performancemanagement eenvoudig.

Beoordelingsgesprekken zoals veel bedrijven die nog steeds kennen zijn niet meer van deze tijd. In onze almaar veranderende samenleving is het juist koppelen van competenties en talenten aan een functie wat het verschil maakt. Verschil in succes, met meer winst, meer impact en meer werkplezier.

Tessa de HR Expert

Hoe?

Samen met mijn digitale en menselijke collega’s werk ik gemakkelijk samen met diverse programma’s en voor jullie op maat gemaakte apps. Ik leer je hoe de continue ontwikkeling van je medewerkers leidt tot enthousiast klanten. Hoe betrokken medewerkers jouw langetermijndoelen helpen behalen. Hoe positieve feedback en de juiste informatie op de juiste tijd je hele bedrijf verbetert. En meer…

Van beoordeling naar groei

Medewerkers gaan niet beter functioneren na een beoordelingsgesprek. Dat doen ze wel als ze het gevoel hebben echt contact te hebben met hun leidinggevende. Als ze kansen krijgen zich te ontwikkelen en als er ruimte is voor hun input.

Medewerkers die medeverantwoordelijk zijn voor de invulling van hun functie zijn dat ook voor het verloop van de werkprocessen en het eindresultaat van jullie bedrijf. Maak dus ruimte voor ambitie, groei, ontwikkeling, passie en betrokkenheid. Want een positieve employee experience vertaalt zich in een positieve client journey.

Tessa de HR Expert

Wat maakt mij bijzonder?

 • Ik verzamel 24/7 data en heb zo een sterke signaalfunctie.

 • Ik bied de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste mensen aan en zorg zo voor een stimulerende en zelflerende omgeving.
 • Ik ontzorg de leidinggevende en help meetbare veranderingen te bewerkstelligen.
 • Ik bevorder jullie dialoog.
 • Ik geef feedback én feedforward.
 • Ik stimuleer jullie ontwikkeling en trek nieuwe talenten aan.
 • Ik bespaar je tijd en geld.
 • Ik motiveer en enthousiasmeer je medewerkers.
 • Ik maak overzichtelijke en begrijpelijke overzichten van alle verzamelde data
 • Ik ben gemakkelijk en vriendelijk in het gebruik.
 • Ik werk gemakkelijk samen met bestaande en op maat gemaakte programma’s.
 • Ik zorg voor high performance met Performance Support!

En ik ben nog zo veel meer!

Nieuwsgierig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Tot snel!

Groetjes, Tessa

Kennismaken

Basis

250,-Per maand
 • Tot 50 medewerkers
 • PS Teams platform
 • MS teams dashboard
 • Lily & Tessa PS experts
 • Maandelijkse up dates
 • Helpdesk support
 • Standaard applicatie
 • Data op NL bodem

Standaard

475,-Per maand
 • tot 100 medewerkers
 • PS Teams Platform
 • Eigen dashboard indiv en org
 • PS experts community max 10
 • Maandelijkse up dates
 • Helpdesksupport
 • Custom applicatie mogelijk
 • 1 jaarlijks evaluatie & data interpretatie
 • Business analyse
 • Team adoptie training
 • Data op NL bodem

Premium

xNeem contact op voor maatwerk
 • 100+ medewerkers
 • PS Teams Platform
 • Eigen dashboard indiv en org
 • PS Bots community onbeperkt
 • Maandelijkse up dates
 • Helpdesksupport
 • Meertalig beschikbaar
 • Koppeling personeelssyteem
 • Eigen applicatie
 • Business & prestatie analyse
 • 2 jaarlijks evaluatie & data interpretatie
 • Team adoptie training
 • Business coaching
 • Transitie consultancy – coaching teams
 • Monitoren output
 • Data op NL bodem